In de stad maak je vaak gebruik van een fiets of van het openbaar vervoer. Wat nog een andere optie is, en waar je wellicht ook al eens over na hebt gedacht, is natuurlijk de scooter. Hoewel de aanschaf duurder is dan een fiets, hoeft dat je niet perse af te schrikken. Er bestaat namelijk iets als een scooter leasen!

Ja, tegenwoordig kan je meer leasen dan een auto alleen. Een scooter leasen is ook helemaal in trek en in dit artikel leggen wij jou uit waarom.

Een scooter leasen is per maand goedkoper

Als je niet in 1 keer een groot bedrag kan missen is leasen een topoplossing voor jou. Bij een lease betaal je maandelijks een bedrag wat afhankelijk is van de prijs van de scooter, welke extra’s je kiest en hoe lang je de lease door laat lopen. Als je bijvoorbeeld de nieuwste Vespa leasen wil, kan dat voor 3000 euro. Je betaalt maandelijks zo’n 250 euro als je de scooter in 1 maand wil aflossen. Vind je dit bedrag te hoog? Dan kan je er ook voor kiezen om er 2, 3 of zelfs 4 jaar over te doen. Het bedrag per maand zal dan natuurlijk ook flink omlaag gaan.

De scooter is meteen van jou

Als ik iets wil dan wil ik het meteen. Veel mensen zullen zich hier in kunnen vinden. Als jij, net als ik, zo ben dan is leasen ook iets voor jou. Het is makkelijker om een bedrag per maand te betalen in plaats van in 1 keer een groot bedrag uit te geven. Met het leasen van een scooter betaal je maandelijks en daardoor kan je direct je scooter ophalen en ermee wegrijden.

Altijd de nieuwste modellen

Een nieuwe scooter is vaak vrij prijzig. Om deze reden gaan veel mensen voor een tweedehandsje. Als je ervoor kiest om een scooter te leasen dan krijg je vrijwel altijd een nieuwe scooter – mits je daar voor kiest. Zo hoef je niet voor een tweedehands scooter te kiezen die al een beetje geleefd is, maar kan je gewoon voor een nieuwe scooter gaan.

Leave a Reply