Is het je gelukt? Staat jullie eerste date gepland? Nu het moeilijkste, wat gaan jullie doen? No worries, WithLove has got your back! Buiten is het er in ieder geval koud genoeg voor: krijg je date in je armen tijdens het kijken van een romantische film. Via de streamingdienst WithLove staan al haar favoriete romantische films en series op één plek. Handen boven de dekens he mannenof juist niet natuurlijk.

WithLove is een streaming video dienst met de mooiste, beste en nieuwste romantische films (denk aan comedy’s en drama’s) en series op één plek. Net zo iets als Netflix, maar dan vooral voor vrouwen. Kijken doe je dus lekker met je date.

Mannenharten

Dat de liefde van je scherm spat is geen verrassing meer wanneer je gebruik maakt van de streaming dienst WithLove. Hier houden dames wel van, laat jij je van je zachte kant zien? Bekijk samen films en series op je laptop, mobiel of tablet. Het ene na het andere liefdesverhaal spelen jullie af waar en wanneer jullie maar willen met de app van WithLove. Leuk technisch feitje? Je kan heel gemakkelijk naar je TV streamen. Lekker makkelijk toch?

Het enorme aanbod wordt wekelijks aangevuld met zeker 5 nieuwe titels. Daarbij mag je de eerste veertien dagen mag je gratis de streaming dienst verkennen. Netflix and chill? Verander dat maar even naar WithLove and chill. Geslaagde date nights here you come.

Daten tijdens de decembermaand

Speciaal voor jullie lanceert de romantische online streamingdienst WithLove het grootste kerstplatform van Nederland: Xmas WithLove! Zoenen in de sneeuw, romantische dates op de schaatsbaan en héél veel cadeautjes onder de kerstboom: ook het lekkerste wijf van het feest houdt van deze classics. Merry Kissmas, Christmas With A Prince, A Christmas Wedding Date of toch Runaway Christmas Bride? Terwijl jouw date geniet van mierzoete foute kerstfilms kan jij je wagen aan de zak kerstkransjes die je in huis hebt gehaald (en bedenken wat er gebeurt nadat de film is afgelopen…).

Wat staat er op het prijskaartje?

Met WithLove zit je niet vast aan verplichtingen, stel je voor dat het daten toch niet jouw ding is. De streaming dienst is altijd opzegbaar. Stoppen of starten van je abonnement kan op ieder moment!

Is jouw date of vriendin ook zo’n hopeloze romanticus? Met WithLove ga je punten scoren!

Leave a Reply