Nog even en de vakantieperiode is voorbij, maar niet voordat je nog een leuk festival hebt meegepakt óf een avontuurlijke hike door de Ardennen. Voor deze gelegenheden heb je een goede tent nodig. Je kunt natuurlijk een gewone tent aanschaffen, maar wat ik jou aanraad zijn de Fresh & Black tenten van Quechua.

Het is 32 graden, de zon komt al vroeg in de ochtend op. Als je in een tent verblijft zit er niet veel anders op dan vroeg uit de veren te gaan. Maar wat nou als je een latertje hebt gemaakt op een festival, of je gewoon even nog wil blijven liggen? Hier komen de Fresh & Black tenten van Quechua om de hoek kijken.

Fresh

De zon is natuurlijk heerlijk als je op een festival bent, maar het is soms toch wel uitermate vervelend dat je wordt gewekt door de hitte van de zon alsof je in een broeikas aan het overnachten bent. Door een unieke tentdoek die Quechua heeft ontwikkeld blijft het tot wel 17 graden koeler dan in traditionele tenten. De ruimte die is ingebouwd tussen de buitentent en de grond zorgt voor verse lucht en beperkt condensvorming zoveel mogelijk.

Black

Een andere ergernis tijdens het kamperen is het wakker worden door het licht van de zon. Quechua heeft hier ook iets op bedacht, namelijk het ‘Black’-materiaal. Dit is de binnenste laag van de tent en door deze laag blijft het aardedonker in de slaapcabine, ideaal voor als je geen slaapmasker wil dragen.

tenten

Tenten voor iedereen

De bekende pop-up tenten, die iedere festivalganger bezit, zijn nu ook beschikbaar in de Fresh & Black variant. Ook voor families zijn er tenten waar tot wel acht mensen in kunnen slapen. Het enigste wat je even moet doen is op deze link klikken om een tent te bestellen of even langs de dichtstbijzijnde Decathlon winkel te gaan om een van de Fresh & Black tenten te bemachtigen. Happy camping!

Leave a Reply