Het was al moeilijk genoeg om een mooi momentje te bedenken om op je knie te gaan. En dan komt nu eigenlijk nog de moeilijkste en grootste opgave: de trouwerij. Is jouw verloofde al een bridezilla geworden? Geef haar geen reden toe en zorg dat je tot in de puntjes voorbereid bent! 

En dan de belangrijkste vraag: hoe zie jij eruit op deze (hoogstwaarschijnlijk) meest speciale dag uit het leven van jouw verloofde? Heb jij al een pak uitgezocht? En de beloftes, zijn die al geschreven? In dit artikel geven we je tips!

Nog voor de bridezilla-transformatie

Mocht jouw verloofde nog niet getransformeerd zijn tot een bridezilla, dan kan je het er nog gewoon rustig met haar over hebben. Vraag in welk pak zij jou het liefst zou zien. Zoek desnoods om zeker te weten wat ze bedoelt wat voorbeelden op via Google. Zo kan jij gericht opzoek gaan naar het perfecte pak voor een onvergetelijk mooie dag met de vrouw van je leven.

Tijdens de bridezilla-transformatie

Nu moet je wel van betere huizen komen. Voorwerk is hier een must. Maak bijvoorbeeld al een moodboard met pakken waarvan jij vrijwel zeker bent dat zij deze mooi zou vinden. Zorg ervoor dat je hiermee bezig bent wanneer zij ook in de kamer is. Dan zal ze zich er vast uit zichzelf mee bemoeien en kan ze jou niet vertellen dat je er niet genoeg mee bezig bent. Je bent toch zeker wel een moodboard aan het maken! Maar uiteindelijk vertelt zij jou nu alsnog voor wat voor pak je zou moeten gaan.

Na de bridezilla-transformatie

Helaas, het is gedaan. De bridezilla is hier en dan is er niets meer wat jij kan doen. Ten minste, tenzij je de hulp van professionals inschakelt. Zij weten ten slotte het meest van trouwpakken en kunnen jou hier van top tot teen bij helpen (letterlijk). Tijdens een meetsessie worden alle mogelijkheden met jou doorgenomen tot jij enthousiast en tevreden bent. Heb je nog even vijf weken voor de bruiloft? Dan wordt er een doorpas ingepland om laatste puntjes op de i te zetten. Alles wordt precies afgestemd naar jouw maat en persoonlijke wensen! Reken maar dat deze inzet door jouw verloofde wordt gewaardeerd.

Ben jij al klaar voor die bruiloft?

Leave a Reply