Thuiswerken, voorheen was het een luxe en nu is het een moetje geworden. En dat maakt het meteen een stuk minder leuk. Nu lijkt die wekker om 07:00 om op tijd op kantoor aan te komen niet eens zo heel vervelend meer… Gelukkig blijft één routine hetzelfde: het bakje koffie om de dag mee te starten.

Helaas geen babbels meer met collega’s om de koffiemachine, maar dat maakt wel dat je zelf jouw favoriete koffie in huis kan halen. Hieronder de inspiratie voor jouw thuiswerk-koffie-break.

Nespresso; voor ieder seizoen (what else?)

Dit winter seizoen haal je met Nespresso de Italiaanse ‘La Dolce Vita’ sferen op jouw thuis-kantoor. Deze gloednieuwe wintercollectie bestaande uit drie bijzondere koffies, geïnspireerd door de Italiaanse tradities, gastvrijheid en de warme liefdevolle momenten die je deelt met dierbaren. Perfect voor die ochtenden zonder collega’s aan de eettafel, met zo’n bijzondere koffie voelt een kille afstandsvolle Teams meeting toch nog ergens warm aan.

Bij de feestdagen hoort wat verwennerij. Traditionele Italiaanse zoete lekkernijen zoals hazelnoottaart, amaretti en biscotti van pecannoten vormen het uitgangspunt van de smaken binnen dit assortiment…

Amaretti zijn traditionele Italiaanse koekjes gemaakt van gemalen amandelen, eiwitten en suiker… En dit proef je terug in deze fruitige en levendige koffie voor echte fijnproevers! Variations Italia Il Caffè brengt een hulde aan de wereldberoemde Italiaanse espresso. De Italia Torta di Nocciole vult jouw werkplek met een heerlijke geur van geroosterde hazelnoten en vanille. En de smaak neemt je mee naar het hart van Piëmont, de streek waar de dessertklassieker Torta di Nocciole (hazelnootcake) vandaan komt. En dan de Italia Pecan Biscotti, de koekjes waar deze koffie op gebaseerd is, zijn een absolute Italiaanse favoriet om in koffie te dippen. Perfect!

De festive collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de boutiques en via www.nespresso.com.

Gran Maestro Italiano; voor wie leefde op de kantoor-koffie

We voelen het allemaal in onze portemonnee, en vooral wanneer je leefde op de kantoor-koffie kan ook dit een aandachtspuntje zijn geworden. Gelukkig introduceert Gran Maestro Italiano top koffie in betaalbare aluminium cups. Deze moet je hebben!

Kwaliteitskoffie in Nespresso® compatible aluminium cups, en dat met wel 50% prijsverschil (de fijne kant op natuurlijk). Uit een recente prijsmeting van AC Nielsen blijkt dat de cups van Gran Maestro Italiano ruim 50% goedkoper zijn dan andere A-merken.

“Kwaliteit zit in ons bloed. Wij kopen dezelfde topkwaliteit bonen in als andere A-merken maar werken nog ambachtelijk met de beste branders en blenders. Op het gebied van distributie werken we voor de Nederlandse markt met slechts één afnemer: Koffievoordeel.nl – dat houdt voor ons de distributielijnen eenvoudig en betaalbaar. En dat merkt de consument in de lage prijs terwijl wij zorgen dat de smaakkwaliteit zelfs beter is dan die van onze concurrenten.”

Ook wij hebben de koffie getest en gaan er meer dan prima op tijdens het werken aan de eettafel. Met deze koffie haal je voor een betaalbare prijs nog betere koffie in huis dan je had aan die koffiemachine op kantoor. Een win-win situatie in een situatie waar ook geen keuze is. Het moge duidelijk zijn: met de nieuwe aluminium cups van Gran Maestro Italiano haal je heerlijke en topkwaliteit Italiaanse koffie in huis die ook nog eens vriendelijker is voor je portemonnee. En dat is ook zeker een belangrijk aspect in deze nieuwe tijd met het thuiswerken.

De Koffie Jongens; goede karma voor 2021

De koffiecups van de Koffie Jongens zijn 100% biologisch afbreekbaar en dat betekent dat jij de cups na gebruik bij het gft-afval mag gooien. Met deze koffiecups kan jij een steentje bijdragen aan het verlagen van de hoeveelheid afval die geproduceerd wordt. De cups bestaan voornamelijk uit bioplastic, dat wordt gemaakt van onder andere suikerriet, mais & zetmeel. En wat betekent dit wanneer je de cups weggooit? Bij de afvalverwerking lossen de cups op! De koffie wordt, samen met de bananenschillen en andere etensresten omgezet in super voedzame compost. Zo ga jij vol goede karma het nieuwe jaar in!

Morgen weer een nieuwe maandag, weer een nieuwe thuis-werk-week, welke koffie zet jij?

Leave a Reply