We hebben vandaag oefenroute gereden en daarin waren enkele chateaux opgenomen. Hoppa kistje Margaux gekocht natuurlijk! Leuke oefenroute vandaag om weer even het stof eraf te blazen na 2.5 jaar stilte.

De start Route de la Tulipe des Châteaux is begonnen! De rit neemt in totaal zo’n 3 uur in beslag inclusief 2 maal een 15 minuten stop bij de kastelen. Daarna lekker een borrel en het diner in het HQ-hotel.

Tulpenrallye kleding

Er is erg positief gereageerd op de door State of Art geleverde kleding. Nadat de deelnemers van de Partnerrally hun kleding hebben opgehaald, blijft er nog wat over. Deze worden verkocht geïnteresseerden in Valkenburg. De opbrengst is ten gunste van het goede doel van dit jaar: Orange Babies.

Bezoekers bij finish in Valkenburg

Alle bezoekers zijn welkom op de finishlocatie te Valkenburg. Chateau st. Gerlach hanteert regels die voor binnen horeca gelden op het hele terrein. Daarom is een geldig DCC noodzakelijk om toegang te krijgen.

Revolo Tulpenrallye horloge

Dat de wereld ook logistiek in de war is sinds de corona uitbraak, is inmiddels wel bekend. Nu blijkt ook de horloge sponsor getroffen. De leverancier van de wijzerplaten heeft de Tulpenrallye wijzerplaten niet geleverd. Alle horloges liggen klaar, maar deze worden helaas niet voor de rally uitgereikt. Naar verwachting zijn de horloges pas begin november 2021 gereed. Revolo zal deze dan opsturen. Ron Westrate van Revolo is aanwezig tijdens de komende Tulpenrallye.

Volg hier onze hele reis!

Leave a Reply