Blijft toch lekker, even een flesje ijsthee. En nu is Arizona zelfs op reis geweest naar Cederberg in Zuid-Afrika voor dé Rooibos. En waarom dit plantje? Dat lees je in dit artikel!

Heerlijke ijsthee die goed is voor je gezondheid. Wie wil dat nou niet? En daarnaast zet Arizona zich voor de eerste keer in voor de stichting ‘Long Walk to Freedom’, die wordt beheerd door de kleindochters van Nelson Mandela. Van elk gekocht flesje Arizona Rooibos wordt een deel van de verkopen/opbrengsten aan de stichting gedoneerd.

Rooibos, waarom zo gezond?

Het plantje heeft een hoog gehalte antioxidanten en ongezoete kastanjeachtige smaak met fruitige noten. Gezond voor het lichaam en lekker voor de dorst dus! Ook kan rooibos helpen om ontstekingen te bestrijden en je hart gezond te houden. En nog meer redenen om Arizona Rooibos te koesteren: het merk lanceert het initiatief dat smaak en sociaal engagement combineert door zich in te zetten voor de stichting ‘Long Walk to Freedom’.

Grote plus: Long Walk to Freedom

De stichting is actief op het gebied van sociale gelijkheid en helpt kansarme kinderen in Zuid-Afrika door ze de nodige hulpmiddelen voor hun opleiding te geven. ‘Long Walk to Freedom’ zorgt voor mobiele bibliotheken met gratis toegang tot het internet, schoolboeken en stille ruimtes om te studeren. Op deze manier worden de leeromstandigheden van de kinderen bevorderd en hebben zij kans op een betere toekomst.

“Onderwijs is het krachtigste wapen waarmee je de wereld kunt veranderen”
Nelson Mandela

Met slechts vijf ingrediënten en zonder theïne en tannine, is Arizona Rooibos hét pure drankje van dit moment. De Arizonaflesjes zijn herkenbaar door de mooie, aansprekende ontwerpen op de verpakking. Dit flesje is een prachtig eerbetoon aan Zuid-Afrika en het verzamelen waard.

De geschiedenis van Arizona

Sinds de lancering in 1992 heeft de iconische pastelgroene fles met een Sakuratak steeds meer populariteit vergaard. Gemaakt van extracten van groene, witte of zwarte theebladeren, biedt Arizona thee een unieke smaak en originele aroma’s, zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Geniet extra, van een goede ijsthee met een missie.

Leave a Reply