Heuj, we hebben weer een mooie conspiracy gevonden. Leve het internet! Dit keer, zoals er al ontelbare conspiracy’s over bestaan, gaat het weer over 9/11. Een ex-Cia piloot beweert dat er namelijk nooit een vliegtuig in de TwinTowers is gevlogen. Sterker nog, volgens de 65-jarige John Lear, is het voor een onervaren piloot zelf compleet onmogelijk om met een Boeing 767 het World Trade Center in te vliegen.  Trouwens, John Lear is de zoon van Bill Lear, oprichter van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Learjet.

In een verklaring onder ede stelt hij dat er een Boeing 767 nooit in de gebouwen is gevlogen. Lear over United Airlines-vlucht 175:  “Het verticale en horizontale deel van de staart zouden direct gescheiden zijn van het vliegtuig en op de grond zijn gevallen. De motoren zouden hun vorm grotendeels hebben behouden en ook op de grond zijn gevallen of tussen de wrakstukken moeten zijn gevonden.” 

Verder zegt hij nog iets over de motoren van het type toestel: Geen enkele Boeing 767 kan op die hoogte een snelheid van 877 kilometer per uur aanhouden. De motoren van dit type toestel zijn niet ontworpen om met dergelijke snelheden door de dichte lucht op deze hoogte te vliegen.”

Ook vertelt hij dat de gevonden wrakstukken niet afkomstig waren van een vliegtuig dat met 877 kilometer per uur het WTC had geraakt. Onder de wrakstukken zouden minstens drie motoren van elk ruim 4000 kilo moeten zijn.

Lees hier meer van zijn aparte argumenten

Leave a Reply