Jaja, we weten het. De eeuwenoude ruzie tussen Android en iOS gebruikers duurt maar voort. Over enkele decennia zullen we de kinderen in de schoolbanken vertellen over de ruzies tussen de protestanten en de katholieken, over de stammenruzie van de hoetsies en toetsies, over de scheiding van Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen en dan deze diepgaande battle der telefoontoestellen.

Android of Apple. Wij van Misterdaily het wel. Alhoewel, de ene helft van de redactie is fervent voorstander van alles waar een halve Apple op staat terwijl de Android groepering binnen kantoor rebels aan het groeien is qua aantallen, maar aangezien ik vandaag dit artikel schrijf zal ik kort uiteenzetten waarom de iPhone 6 de max is!

Het design van een Apple iPhone 6 is compleet gaaf. Dun, groot én gemakkelijk te matchen met andere donkere mannelijke accessoires als een dikke Aston Martin of een mooi all-black horloge van Audemars Piguet (heb ik beiden niet liggen…) Daarnaast weegt de iPhone 6 overwegend minder dan een dergelijk Android toestel. Staat Apple bekend om haar premium kwaliteit en vinden wij de grip just perfect. De iPhone is één van de meest populaire mobiele telefoons ooit gemaakt, laten we dit vooral in stand houden!

Lees je mail in HD, bekijk video’s op je telefoon, sta versteld van de bijzonder specificaties. De iPhone 6 it is!

(Alsof we hier voor betaald krijgen).

Leave a Reply