1, 2 en 3 juni is het weer zover! Taste of Amsterdam 2018, het grootste Nederlandse restaurantfestival staat weer in het Amstelpark. En dat voor de tiende keer. Uiteraard vraagt dat om een grootse aanpak, zoals zij het zelf zo mooi zeggen: “net als een goede wijn, wordt Taste met de jaren alleen nog maar lekkerder”. 

Ook dit jaar is MisterDaily weer van de partij en hebben een leuke actie voor onze lezers. Namelijk een kortingscode waarbij 2 tickets voor 15 euro te koop zijn! Normaliter heb je een kaartje voor €12,- (inclusief boekingskosten). Deze actie is verlopen! Een kaartje is geldig voor een van de drie dagen, op een dag naar keuze. Een passe-partout (€17,50) geeft toegang tot alle dagen.

Culinaire hoogstandjes

Ook dit jaar verzamelen hobbychefs, foodlovers en dorstige thuisbartenders zich drie dagen in het Amstelpark. Een en al gezelligheid dus! Nieuwe culinaire gezichten en vertrouwde namen zetten hun pannen op het vuur voor het verjaardagsfeestje van Taste of Amsterdam. Die tiende editie mag natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Naast een aantal Taste-vedetten zoals restaurant Blauw en chef Peter Lute, die al tien jaar onderdeel van het festival zijn, ontvangt Taste weer meerdere toprestaurants. Samen brengen ze een menu waarbij iedereen zijn vingers kan aflikken.

‘Ik ben enorm trots dat we dit jaar alweer de 10e editie van Taste of Amsterdam organiseren. Het is elk jaar weer een uitdaging om een nieuw en spraakmakend programma neer te zetten en daarom is het extra mooi om te zien dat gasten steeds in steeds grotere getale het festival bezoeken. Deze 10e editie vieren we uitbundiger dan ooit met speciale acties rondom ons jubileum.’

Henk-Jan Kakebeen, event director Taste of Amsterdam

NEFF Big Kitchen geven bekende chefs masterclasses en demonstraties aan zo’n 250 foodies per sessie. In de NEFF Kookschool gaan hobbychefs zelf aan de slag om hun kook-skills aan te scherpen. Ook dit jaar is er een kooktheater voor kinderen, waarbij de kleinste chefs de keuken instappen. Ze leren verse ingrediënten kennen en bereiden simpele gerechtjes.

Wijn is fijn en bier geeft plezier

Van Krimpen zal jou op Taste of Amsterdam 2018 voorzien van een heerlijke wijnproeverij. Ben je meer een bier-fan? Ga dan even langs de Tapruijters! Zij weten wel hoe ze een perfect biertje moeten tappen voor jou in dat zonnetje in het Amstelpark van Amsterdam… Wij geven 2×5 coupons weg aan onze lezers! Wij mannen lusten natuurlijk wel een biertje, en als echte Hollander smaakt alles beter wanneer het gratis is.

Openingstijden Taste 2018

Vrijdag 1 juni 2018 15:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag 2 juni 2018 12:00 uur – 23:00 uur
Zondag 3 juni 2018 12:00 uur – 23:00 uur

Lees ook: 

Ontdek Georgie Wuntergarten tijdens het festivalseizoen

Leave a Reply