Jullie kennen Willem de Bruyn van The Opposites met zijn hits als Dom, Lomp en Famous en Slapeloze Nachten. Tegenwoordig staat hij niet meer achter de mic, maar op het witte doek. Iets wat niet geheel nieuw is voor Willem, nooit had hij last van gene voor een draaiende camera. Na rollen in van God Los, PARA en Passage is hij dit keer te zien als Jermaine Slagter in CATACOMBE.

Kelderklasse betaald voetbal

CATACOMBE is een film over een speler uit de kelderklasse van het betaalde voetbal. Vaak zijn alle ogen gericht op de spelers in het topvoetbal, terwijl de rest van de profs zich omkleedt in natte, stinkende kleedkamers en zijn trainingen afwerkt op een afgetrapt veld. Zo ook de centrale verdediger Jermaine Slagter die te kampen heeft met een gokverslaving, dit brengt hem in grote geldproblemen. Als een Chinees goksyndicaat aanklopt bij Jermaine, is de verleiding groot om hierop in te gaan. Kiest hij ervoor om zijn club en teamgenoten te verraden? Op de achtergrond spelen de relaties met zijn louche vader en zijn ex-vriendin een grote rol in zijn leven.

MisterDaily mag 2×2 kaarten weggeven voor de film CATACOMBE. Ben jij een rasechte ‘’kelderklasse-voetballer’’ of gewoon een liefhebber? Pak dan nu je kans. Like MisterDaily en laat ons weten waarom jij naar deze film wilt en met wie.

CATACOMBE draait sinds 13 september in de bioscoop.

Leave a Reply