Stap binnen bij Martinhal Lisbon Oriente en geniet van luxe en comfort. Laat je betoveren door de kunstwerken en verwennen in het hoogstaande restaurant. Dit is niet zomaar een hotel; het is een plek waar een zakenreis voelt als een vakantie.

Martinhal staat synoniem voor luxe, comfort en gastvrijheid van wereldklasse. Met locaties in enkele van de meest adembenemende bestemmingen ter wereld, biedt Martinhal een unieke ervaring die de perfecte balans vindt tussen elegantie en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een romantische vakantie, een gezinsuitje of een zakelijk verblijf, Martinhal biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijlvolle accommodaties, uitstekende voorzieningen en persoonlijke service die een blijvende indruk achterlaat bij elke gast.

Warm welkom

Bij Martinhal Lisbon Oriente word je hartelijk ontvangen met een fles heerlijke rode wijn en smakelijke snacks op je kamer. Na een vermoeiende dag vol zakelijke afspraken is er niets fijner dan te ontspannen in een warm bad, vergezeld van een goed glas wijn. Om dan later aan te schuiven bij The Terrace restaurant om te genieten van culinaire hoogtepuntjes.

 

Kunst en cultuur

Dit hotel is een ware showcase van Portugese kunst en cultuur. Bewonder de intrigerende sculpturen van Bordalo II en laat je inspireren door de kleurrijke werken van lokale kunstenaars zoals Graça Paz. Dat is toch fijn als je wat inspiratie zoekt tijdens een lange werkdag vol afspraken en meetings. Welke je overigens kan houden in een van de kleine vergaderzalen die Martinhal Lisbon Oriente aanbiedt.

Vrije tijd in de stad

Terwijl je in Lissabon bent voor zaken, is er ook genoeg te ontdekken in je vrije tijd. Verken de authentieke straten van de stad en breng een bezoek aan bezienswaardigheden zoals het Paleis van Pena in Sintra, voor een verfrissende onderbreking van je zakelijke verplichtingen.

En ook in het hotel

Ook Martinhal Lisbon Oriente zelf biedt een oase van comfort. Geniet van de ruime kamers met luxe voorzieningen en ontspan in het zwembad, zowel binnen als buiten. Mocht je even wat energie kwijt willen, of heb je de hele dag op de bureaustoel gezeten, dan kan je nog even sporten in de compacte sportschool die het hotel aanbiedt. Hiernaast is ook nog een speelkamer, kan je even met je collega poolen of een spel spelen.

Nog langer vertoeven

Voor zakenreizigers die langer willen blijven, biedt Martinhal Lisbon Oriente mogelijkheden voor langdurige verblijven mét 5-sterren hotelservice. Je vindt alles wat je nodig hebt voor een productieve én ontspannen tijd in Lissabon.

Leave a Reply